« Tilbake til blogg

Tjen penger på spørreundersøkelser via Meningstorget

Få betalt for dine meninger!

Som medlem av Meningstorget har du mulighet til å tjene penger, gjøre noe nyttig og spennende samtidig! Vi tilbyr en rekke interessante spørreundersøkelser på nett og gir deg betaling for fullførte undersøkelser.

Vi gir deg valget mellom å motta gavekort, kontanter gjennom Paypal og til og med sjansen til å donere penger til veldedige organisasjoner på dine vegne gjennom vårt veldedighetsprogram.

Støtt den veldedighetsorganisasjonen du brenner mest for, på globalt eller nasjonalt nivå, gjennom vårt veldedighetsprogram. På denne måten kan du hjelpe mennesker i nød bare ved å dele dine meninger.

Bli medlem allerede i dag! Registrer deg på Meningstorget og du kan umiddlebart fylle ut våre betalte spørreundersøkelser på nett. I tillegg er du med i trekningen av en gevinst på hele kr. 35000,- hvert eneste kvartal.

Hver gang du fyller ut en spørreundersøkelse, øker dine vinnersjanser i den kvartalsvise premietrekningen. Det å tjene penger på spørreundersøkelser, kommer i tillegg!

Du tjener penger ved å motta poeng for betalte spørreundersøkelser. Disse poengene kan du så veksle inn i gavekort, kontanter eller donasjoner.  Gavekortene du kan velge i er blant annet fra H&M, CDON.com eller Din Sko. Du kan i tillegg velge å løse inn poengene i iTunes-koder.

Medlemmer får også mulighet til å delta i spesielle kampanjer, der du kan tjene enda mer.
Besøk Meningstorget.no i dag, der du kan tjene penger på spørreundersøkelser umiddelbart!

 

« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.