« Tilbake til blogg

Tjene penger: Camping et rimelig alternativ!

Overnatting kan fort sluke en god bit av feriebudsjettet. Men vil du ha sol, strand, holmer og skjær, så kan camping være et godt alternativ for lommeboka dersom turen går til hav og sjø. Og legger dere ut på biltur for å se vårt vakre land eller kanskje tar turen for å utforske Europa, så kan det å telte være en opplevelse i seg selv.

Telt kommer nå i alle fasonger og størrelser. De beskytter bedre mot sol og regn, de er enklere å sette opp og har gode løsninger. Du finner også telt som helt alene slår seg opp selv!! ...og det bare på noen få sekunder. Med andre ord, du slipper de slitsomme stengene.

Vil du ha litt plass å boltre deg på, så får du også gode telt med stor «stue» i midten og ståhøyde, og ikke minst soverom du sover godt i uten å føle at teltduken faller over deg. Campingvogn er også et godt og billig alternativ dersom du ønsker litt mer komfort på turen.

 

PÅ TUR I EUROPA

bilferie, telt, tjene pengerDenne sommeren pakka vi bilen full og reiste på ferie i Europa. Og med nytt telt til 8 personer fra Quechua var vi ekstra gira, og spesielt ungene. Og resultatet var enestående.

På turen gjennom Ungarn, Østerrike og Italia bodde vi på campingplasser nær badebasseng, strand og fornøyelsesparker og som regel var attraksjonene vi skulle til bare et steinkast eller en spasertur unna.

En uke går fort, så derfor var det deilig å være på tur i to uker!! Dette kunne vi neppe ha gjort dersom overnatting fant sted i hytter og hotel. Ved å campe kunne vi tjene penger og investere dem i fornøyelsesperker, bading og masse is :)

 

TJENE PENGER: 5-STJERNERS CAMPING FOR 350 KR NATTA!!

telt, spørreundersøkelser på nettDu kan fort tjene penger på å bruke campingvogn og telt framfor hytter og hotel. Et raskt søk på campingplasser i Norge viser at det å telte koster ca. 300 - 350 kr natta. Det er ganske sikkert halvparten av det å skulle sove i hytte og enda billigere i forhold til hotell.

Men er ikke camping gaske primitivt?

Vel, dersom du absolutt vil ha jacuzzi og frokost servert på senga så bør du nok velge annerledes, men bortsett fra dette kan camping gi deg en god opplevelse. Moysand Camping i Grimstad er Norges eneste 5-stjerners camping. I tillegg til god beliggenhet ved sjøen med sandstrand, skriver de følgende på sin nettside:

 

«Alle våre gjester får i prisen inkludert kabel-TV, bredbånd, dusj og inntil 10 kW strøm,
og ikke minst tilgang til vårt nye 5-stjerners sanitæranlegg.»

De aller fleste campingplasser i Norge har gode forhold. Samtidig får du bodd nær naturen, nyte frisk luft og slappa av. Så hvorfor ikke? Tjen penger ved å campe i telt, så varer ferien en uke lenger!!

 

UNDERSØKELSER FRA SSB: 655.000 OVERNATTINGER I MAI!

telt, ferie, camping, tjene pengerStatistisk Sentralbyrå lager statistikk over overnattinger i Norge. Og bare i mai ble det registrert 655 000 overnattinger på campingplasser I Norge.

Det er ikke rent lite og er en økning fra 2014 på 2%. Med tanke på at dette er våren, så ligger nok tallet ganske mye høyere for sommermånedene.

Med andre ord, camping er populært og brukes av mange nordmenn. Og med så mye fantastisk natur som omgir oss i vårt praktfulle land, så må jo det å telte absolutt være en opplevelse som setter ekstra smak på ferien. I hvert fall for svært mange av oss!

Skal du overnatte på camping denne sommeren?

 

BETALTE SPØRREUNDERSØKELSER PÅ NETT!

Du må gjerne kommentere på denne artikkelen på vår Facebook-side. Nå har vi også kampanje. Dersom du liker vår Facebook-side og kommenterer på våre innlegg på veggen, så er du automatisk med i trekningen av et gavekort på 400 kr hos CDON.COM hver uke!

Du kan også bli med i vårt panel hos Meningstorget. Vi sender deg spørreundersøkelser på nett og du tjener poeng som du kan veksle om i kontanter eller i gavekort. Det er helt gratis, så hvorfor ikke? Bli med og tjen penger på våre betalte spørreundersøkelser på nett!!

 

 

« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.