« Tilbake til blogg

Tjene penger med QuickThoughts!!

Quick Thougths er en helt ny applikasjonen der du kan gi dine meninger raskt og enkelt over din mobiltelefon. Er du mye på farta, opptatt av fleksibilitet i hverdagen og ønsker å tjene penger ved å dele dine synspunkter, da kan QuickThoughts være det du leter etter.

Ledende norske og internasjonale bedrifter er svært opptatt av hva forbrukerne mener. Slik kan de utvikle helt nye produkter i forhold til hva markedet foretrekker eller forbedre eksisterende produkter. Dine synspunkter er derfor svært attraktive!!

Les: Hvordan tjene penger på internett?

 

SPØRREUNDERSØKELSER: HVORDAN FUNGERER DET?

tjene penger, spørreundesøkelser, betaltre spørreundersøkelserI Norge bruker bedrifter Meningstorget som plattform for å hente inn nødvendig informasjon gjennom spørreundersøkelser på nett. Liker du å si din mening kan du bli en del av vårt panel. Du kan registrere deg her på siden og det er helt gratis.

Ved siden av Meningstorget, har SSI også lansert applikasjonen QuickThoughts. Den kan lastes ned både gjennom AppStore og Google Play og lar deg svare på spørreundersøkelser via din mobiltelefon. Alt du trenger å gjøre er å laste ned applikasjonen og deretter fylle inn personlige opplysninger og oppdatere profilen din. Du har nå åpnet en konto og du er i gang.

 

Hvis du er innlogget vil du får et varsel hver gang det er en spørreundersøkelse tilgjengelig og du har alltid full kontroll på hvor mange poeng du har og hvordan du kan veksle dem inn i gavekort i menyen i QuickThoughts-appen.

 

"QuickThoughts - den første appen med spørreundersøkelser!"

 

 

BETALTE SPØRREUNDERSØKELSER PÅ NETT via QUICKTHOUGHTS

tid, tjene penger, spørreundersøkelserDin tid er viktig og derfor belønnes du for innsatsen når du svarer på våre spørreundersøkelser via QuickThoughts. For hver spørre-undersøkelse du fullfører blir du kreditert med 100 poeng og summen av poeng du tjener deg opp kan senere veksles om i gavekort fra CDON.COM.

Du kan altså tjene penger ved å delta i våre betalte spørre-undersøkelser gjennom QuickThoughts. Og enkelt er det også. De fleste av oss har som regel telefonen med oss nesten uansett hvor vi befinner oss,  og dermed er det enkelt å klikke seg inn når som helst for å fullføre spørreundersøkelser.

 

Du får tilsendt spørreundersøkelser med jevne mellomrom. Hvem som får tilsendt spørreundersøkelser vil avhenge av forskningsmålene for den enkelte kunde. Det vil si at du hovedsakelig får tilsendt undersøkelser som passer til din profil og som er relevante i forhold til dine erfaringer og interesser.

Du kan lese mer om QuickThoughts her!

 

 

 

« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.