« Tilbake til blogg

SPØRREUNDERSØKELSER: KLAR FOR TRIATHLON?

Om du er av den vågale typen og liker en real utfordring, så kan IronMan være det neste på lista over ting du bare må gjøre. Dessuten bør du være i god form eller komme i gang med treningsøktene. For med 3,6 km svømming, 180 km sykling og 42 km løping er dette neppe en liten søndagstur.

Triathlon er i skuddet og interessen for denne sporten er i god medvind. Fra å være en sport som få la merke til, begynner begeistringen å stige i det norske folk og det har aldri før vært så mye aktivitet rundt denne sporten. Norges Triathlon Forbund sier selv at:

 

«Triathlon skal være den foretrukne idretten for alle som driver med allsidig utholdenhetsidrett».

 

SPØRRUNDERSØKELSER VISER INTERESSE FOR TRIATHLON!!

Den nye folkesporten blir nok triahtlon ikke, det er tross alt krevende å skulle mestre tre ulike grener i samme øvelse. Men en stigende tendens er at flere kaster seg på karusellen og våre spørreundersøkelser på nett viser at mange vurderer å delta hvis muligheten skulle komme.

VM i Triahtlon ble nettopp holdt i Chicago, USA og de norske deltakerne gjorde det bra og kunne hente hjem en flott bronsemedalje. Det er ikke det du hører mest om på sportsnyhetene, men det kan fort snu seg. Forbundet forventer nemlig gode prestasjoner i OL i 2020 og medalje i OL i 2024!

Triathlon er en multisport som altså består av svømming, sykling og løping. Distansene for hver disiplin varierer i forhold til konkurranse, alt fra sprint til klassisk triahtlon. Man kan derfor finne en konkurranse som passer eget nivå.

 

SPØRREUNDERSØKELSER PÅ NETT: Hva tenker du om Triahlon?

triathlon, sport, sporreundersokelser

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De aller fleste velger altså godstolen framfor en svømmetur etterfulgt av sykling og løping. Allikevel har 1 av 5 allerede deltatt eller vurderer sterkt å gjøre dette ifølge våre spørreundersøkelser. Dessuten er det en gjeng av oss som trenger å bli pushet litt for å henge oss på.

 

TRIATHLON: ALLSIDIGHET OG UTHOLDENHET

triathlon, svømming, sportDet som gjør at triathlon er artig, er uten tvil at du må beherske flere idretter og dessuten disponere krefter underveis i løpet. Du må altså være litt taktisk. Ekspertene sier mye handler om allsidighet og utholdenhet.

Som nordmenn er vi nokså flinke til å løpe og vi liker å ta oss fram på sykkelen, men litt verre blir det når vi snakker om svømming. Her er det en del som vegrer seg fordi distansen du skal svømme er stor og du kan ikke hvile deg underveis.

Forståelig, men med våtdrakt er du faktisk godt beskyttet, får god oppdrift og ikke minst bedre fart. Dessuten har alltid arrangørene båter og dykkere tilstede som både følger øvelsen og står til disposisjon dersom noe skulle skje.

 

Jeg må si det, jeg føler meg fristet til å prøve. En god venn av meg spurte meg forleden om jeg ikke skulle hoppe på og være med på HoveTri til neste år. Den korte løypa ser overkommelig ut og det må jo være et kick når startskuddet går og du kaster deg ut i vannet og du er i gang med noe du aldri har gjort før.

Ja, jeg vurderer det. Hva med deg? Klar for triahlon i 2016?

Les også: Friidrett øker mest blant unge!

 

BETALTE SPØRREUNDERSØKELER PÅ NETT!

betalte spørreundersøkelser på nettMeningstorget jobber på vegne av bedrifter og selskaper som ønsker tilbakemelding på sine produkter og tjenester. Dette gjør vi ved å sende ut spørreundersøkelser på nett til vårt undesøkelsespanel. Alle kan være med i dette panelet. Det er helt gratis og vi belønner deg for innsatsen.

Vi sender deg spørreundersøkelser og ved å fullføre disse tjener du poeng som du senere kan veksle om i kontanter fra PayPal eller i gavekort fra en rekke kjente merkevarekjeder. Du har alltid full oversikt over hvor mange poeng du har og hvilke belønninger du kan hente ut på «din-side».

Du tjener også lodder til vår kvartalsvise premietrekning der du kan vinne hele 35.000 kroner. I tillegg får du også muligheten til å donere til veldedige organisasjoner. Dette gjør vi på dine vegne. Du forteller oss bare hvem vi skal donere til.

Bli med i dag. Registrer deg her på siden og delta i våre betalte spørreundersøkelser på nett!


 

« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.