« Tilbake til blogg

Undersøkelser: Hvilken solkrem bør jeg velge?

Det er straks sommerferie og vi lengter etter solhete dager på lange sandstrender. Nordmenn er svært glade i solrike destinasjoner og det er ikke vanskelig å skjønne hvorfor. Når regnet dasker ned og flyprisene ligger flate, er ikke veien lang til late dager med en iskald drink et vakkert sted i denne verden.

Og glem ikke solkremen.

Den bør stå øverst på lista når feriekofferten pakkes. Uten den kan ferien fort bli ganske rød og solbrent. Og dumt er det også la det være før du kommer til paradiset. Det er ikke alltid en solkrem fra hjørnet-butikken i eksotiske strøk er den aller beste selv om det står solfakor 30 på den.

 

UNDERSØKELSER OM BESTE SOLKREMER.

solkrem, ferie, tjene penger, solbrent, spørreundersøkelserForbrukerrådet har nettopp publisert en helt fersk undersøkelse av solkremer. Og det er langt ifra slik at solkremer holder nødvendig standard bare fordi merket klinger godt. I testen kommer et par favoritter svært dårlig ut og begge er fra selveste Nivea.

I Forbrukerrådets undersøkelser ble samtlige solkremer testet mot tre kriterier som de aller fleste av oss antagelig ikke har mye kunnskap om, men som har stor betydning for vår egen helse. Kriteriene som ble brukt var:

           • Hormonforstyrrende stoffer
           • Allergifremkallende parfymestoffer
           • Kjemikalier i nanoform

 

Nivea Sun Lotion 20 og Nivea Sun Kids Swim & Play 30 får stryk i testen. Samtidig får 11 av 35 solkremer toppkarakter i forhold til disse kriteriene. Vennligst legg merke til at solkremene ikke ble testet i forhold til UV-beskyttelse eller hvor bra de holder i vann. Noe som også vil være svært viktig i valget av solkrem.

På lista over de som fikk svært gode karakterer finner vi:

 • Cliniderm Caring Protection Sun Lotion 15
 • Harmoni vannfast solkrem 30
 • Garnier Ambre Solaire Resisto Swim Kids 50
 • Dermica Kids Solkrem 30
 • Eucerin Kids Sun Spray 50+
 • Cosmica Sun Milk Light Formula 20
 • Vichy Capital Soleil Spray Enfants 50+


Du kan lese mer om testen her.

 

TJEN PENGER MENS DU SOLER DEG PÅ STRANDEN

strand, tjene penger, spørreundersøkelser, solMange av oss har gjerne med oss en bok når vi slaper av ved strandkanten. Eller kanskje ligger du og driver med båten i åpen sjø langs sørlandskysten og løser kryssord borte fra alt som heter mas og kjas? Eller er du på rundtur i Norge for å oppleve byer, fjell, fjorder og vakre fossefall mens du poster på Facebook?

Uansett hvor du skulle befinne deg, hvorfor ikke finne fram mobilen eller laptopen og delta i våre betalte spørreundersøkelelser på nett? Det er både artig og spennende og dessuten tjener du penger på det! Plutselig har du penger til overs både til is og andre sommer-forfriskninger!

 

Betalte spørreundersøkelser på nett!  

Registrer deg i dag på Meningstorget og si din mening om produkter og tjenester som er en del av din hverdag. Slik kan du la din stemme bli hørt og påvirke fremtidens produkter. Det er helt gratis å være med, så hvorfor ikke, bli med og tjen penger ved å delta i våre spørreundersøkelser på nett!

Har du lyst til å kommentere på våre artikler må du gjerne gjøre dette på vår Facebook-side. 

 

« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.