Gode tips for å få mest mulig glede av MeningsTorget

Bli bedt om å fylle ut de rette undersøkelsene

Bli bedt om å fylle ut relevante undersøkelser

Når du registrerer deg vil vi at du skal svare på noen spørsmål (som alder, kjønn og hvor du bor). Det vil gjøre det lettere for oss å sende deg de undersøkelsene som er mest relevante for deg.

Som du kommer til å se, må du også besvare noen av disse spørsmålene om igjen når du fullfører våre spørreundersøkelser på nett. Grunnen er at MeningsTorget ikke deler dine personlige detaljer med klientene våre. Det kan derfor hende at du må svare på disse spørsmålene om deg selv svært ofte. Det sikrer også at den informasjonen du deler i spørreundersøkelsene er så oppdaterte som mulig, så takk for at du tålmodig svarer på disse spørsmålene. 

Øk sjansene dine ved å fullføre flere spørreundersøkelser

Oppdater konto og få mer skreddersydde undersøkelser

Undersøkelsene vi har tilgjengelig på nett avhenger av hvilke spørsmål kundene våre trenger synspunktene dine på. Dette vil variere. Markedsundersøkere er ofte på utkikk etter meningene fra en svært spesifikk gruppe mennesker, for eksempel brukere av et bestemt produkt, i en spesiell aldersgruppe eller som bor på et spesielt sted.

Derfor er det viktig at du gir oss så mye informasjon som mulig ved registrering, for å sikre at kontoinformasjonen din er oppdatert. Vi foreslår at du oppdaterer informasjonen din hver sjette måned, eller når det har skjedd viktige endringer i husholdet ditt. På den måten kan vi invitere deg til betalte spørreundersøkelser på nett som er tilpasset akkurat deg.

Svar på spørreundersøkelser mens du er på farten

Svar på spørreundersøkelser hjemmefra eller på farten

Meningstorget lar deg svare på betalte spørreundersøkelser på ulike mobile enheter – som nettbrett, telefon eller laptop – enten det er hjemme eller på farta. Tenk å kunne sitte på toget på vei til jobb og svare på spørreundersøkelser og slik tjene penger før du engang er på kontoret!


Vi snakker daglig med våre medarbeidere i markedsavdelingen for å oppmuntre dem til å skape spørreundersøkelser på nett som fungerer like godt på stasjonære PC-er, iPhone-er, iPad-er og Android-enheter. Flere og flere undersøkelser oppfyller disse kravene - og snart gjelder det så godt som alle av dem! I mellomtiden vil vår programvare se når du er på en mobil enhet, og sørge for at du kun får tilbud om markedsundersøkelser på nett som er optimalisert for nettbrettet eller telefonen din.

Forresten: vi har også en app for mobile spørreundersøkelser, kalt QuickThoughts. Interessert? Ta en titt her!

Informasjonen din er trygg hos oss

Når du gir oss personlig informasjon om deg og deler meningene dine med oss gjennom våre spørreundersøkelser på nett lurer du kanskje på hvor trygg informasjonen du har gitt oss er. Vi kan forsikre deg om at vi alltid følger disse tre gylne reglene:

1. SSI og MeningsTorget behandler informasjonen din konfidensielt.
2. All informasjon vi samler inn gjennom meningsmålinger og undersøkelser på nett brukes utelukkende til forskning.
3. Vi lover å aldri annonsere, promotere eller markedsføre varer eller tjenester til deg.

Ta gjerne en nærmere titt på Personvernprofilen vår for mer informasjon. Vi har også samlet sammen noen kjappe FAQs. Hvis du fortsatt har ubesvarte spørsmål, kan du få tak i oss via kontaktskjemaet på FAQ-siden vår!