Har du lyst til å påvirke produktene og tjenestene du bruker daglig?

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn

MeningsTorget er stedet å gjøre det!

Påvirk

Hos Meningstorget gir vi deg muligheten til å påvirke beslutninger som berører dagliglivet ditt. Gjennom å delta i markedsundersøkelser på nett vil dine meninger kunne påvirke utviklingen av nye produkter og tjenester, siden bedrifter og organisasjoner er avhengige av dine tilbakemeldinger. Dette er din mulighet til å utgjøre en forskjell, enkelt og greit ved å si hva du mener i våre betalte spørreundersøkelser på nett!

Gjør en forskjell

Det er en givende opplevelse å være en del av MeningsTorget. Du kan delta i våre betalte undersøkelser på nett om en lang rekke temaer, fra husholdningsartikler til reklame, helse og fritidsaktiviteter. Du kan også få tilsendt nye produkter som skal testes hjemme. Det å si meningen din i betalte spørreundersøkelser på nett kan være både morsomt og spennende, og ikke minst er det nyttig og enkelt: du er den spesialisten bedriftene er på utkikk etter!

En givende opplevelse

I bytte for den tiden du bruker på å svare på våre betalte spørreundersøkelser på nett blir du belønnet med poeng, som igjen kan veksles inn i gavekort eller i kontanter via PayPal. Du tjener også lodder til vår kvartalsvise premietrekning, verdt 35 000 kroner! I tillegg ønsker vi å utgjøre en forskjell gjennom en veldedig gave på dine vegne etter hver fullførte spørreundersøkelse. Hva kan vel være mer givende enn å støtte en god sak med MeningsTorget?