Gjennom spørreundersøkelser på nett kan du påvirke produkter og tjenester!

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.

MeningsTorget er stedet å gjøre det!

Delta i spørreundersøkelser

Hos Meningstorget gir vi deg muligheten til å påvirke beslutninger som berører dagliglivet ditt. Gjennom å delta i spørreundersøkelser på nett vil dine meninger kunne påvirke utviklingen av nye produkter og tjenester, siden bedrifter og organisasjoner er avhengige av dine tilbakemeldinger. Dette er din mulighet til å utgjøre en forskjell, enkelt og greit ved å si hva du mener i våre betalte spørreundersøkelser på nett! Du kan registrere deg her på siden ved å fylle ut det lille skjemaet.

Gjør en forskjell

Hos Meninstorget kobler vi deg som forbruker opp mot aktører i samfunnet som trenger dine synspunkter. Del dine meninger i våre spørreundersøkelser om alt fra husholdningsartikler, reklamekampanjer, fritidsaktiviteter, helse m.m og utgjør en forskjell. Å delta i våre spørreundersøkelser på nett er både spennende og morsomt, og ikke minst enkelt. Du velger selv hvor ofte, hvor og når du ønsker å delta. Og husk; DU er spesialisten bedriftene er på utikk etter.