Finn ut alt om MeningsTorget

MeningsTorget er et globalt fellesskap

MeningsTorget er et globalt fellesskap

Hos MeningsTorget er du del av et fellesskap av mennesker som fullfører markedsundersøkelser; et felleskap som strekker seg over hele Norge og ut i resten av verden. SSI har undersøkelsespaneler i Europa og på flere andre kontinenter, der folk i mange forskjellige land kan bli invitert til de samme betalte spørreundersøkelsene som deg.

MeningsTorget eies av SSI

MeningsTorget eies av SSI

Markedspanelene eies av Survey Sampling International, LLC. I de siste 30 årene har vi skaffet oss innsikt fra folk som deg, som velger å si hva de mener gjennom betalte undersøkelser på nett for å forbedre produkter og tjenester. Vi arbeider sammen med markedsundersøkelsesselskaper for å gjennomføre spørreundersøkelser på nett over hele verden, for store og små merkevarer, men vi arbeider også direkte med produsentene av noen av de varene du bruker på daglig basis, i tillegg til eierne av tjenestene du bruker.

Bli med & si hva du mener

Bli med & si hva du mener

Bli med i MeningsTorget og si hva du mener gjennom våre betalte spørreundersøkelser på nett, uansett hvor du er! Det er en vinn-vinn-situasjon: du hjelper bedrifter med gode tilbakemeldinger på produkter og tjenester, samtidig som du tjener kontanter og belønninger ved å fullføre spørreundersøkelser på nett. I tillegg får du delta i vår kvartalsvise premietrekning OG dessuten donerer MeningsTorget også til veldedige formål på dine vegne!