Markedsundersøkelser - finn ut mer om Meningstorget

MeningsTorget er et globalt fellesskap

MeningsTorget er et globalt fellesskap

Hos MeningsTorget er du del av et fellesskap av mennesker som fullfører markedsundersøkelser; et felleskap som strekker seg over hele Norge og ut i resten av verden. SSI har undersøkelsespaneler i svært mange land i Europa og på flere andre kontinenter, der folk i mange forskjellige land blir invitert til å fullføre betalte markedsundersøkelser akkurat som deg. Bli en del av vårt globale fellesskap ved å registrere deg idag!

MeningsTorget eies av SSI

MeningsTorget eies av SSI

Markedspanelene eies av Survey Sampling International, LLC. I de siste 30 årene har vi skaffet oss god innsikt og erfaring gjennom markedsundersøkelser der forbrukere deler sine meninger for å forbedre produkter og tjenester. SSI gjennomfører markedsundersøkelser over hele verden for både små og store merkevarer, men vi arbeider også direkte med produsentene av noen av de varene du bruker på daglig basis, i tillegg til eierne av tjenestene du bruker.

Bli med & si hva du mener

Bli med & si hva du mener

Bli med i MeningsTorget og si hva du mener gjennom våre betalte markedsundersøkelser på nett, uansett hvor du er! Dette er en vinn-vinn-situasjon: du hjelper bedrifter med gode tilbakemeldinger på produkter og tjenester, samtidig som du tjener kontanter og belønninger ved å fullføre undersøkelser på nett.