MeningsTorget: gjør en forskjell i verden

Når du deltar i våre betalte undersøkelser på nett er det ikke bare du som blir belønnet. Noe av det som gjør MeningsTorget unikt er at vi donerer til veldedige organisasjoner for hver spørreundersøkelse du fullfører. Det er helt gratis og koster deg ingenting - du får poeng som belønning for å delta i våre undersøkeler, og så bestemmer du hvilken veldedig organisasjon som får et veldedig bidrag fra oss på dine vegne. Det har aldri vært enklere å tjene penger på nett samtidig som du støtter en god sak.

De tre veldedige organisasjonene MeningsTorget arbeider sammen med er CONCERN Worldwide, World Land Trust (WLT) og World Animal Protection (WAP). Alle tre er verdige formål som er avhengige av veldedige donasjoner for videre drift. MeningsTorget foretar en donasjon på dine vegne til din foretrukne organisasjon etter hver betalte spørreundersøkelse på nett. På slutten av hver undersøkelse du fullfører, spør vi hvilken organisasjon du ønsker å støtte. Hvis du vil vite mer om våre veldedige organisasjoner, finner du mer informasjon nedenfor.

CONCERN Worldwide

CONCERN Worldwide

CONCERN Worldwide arbeider for en verden uten fattigdom. De hjelper noen av verdens fattigste folk, og tar sikte på å takle sult og å bedre livsvilkår ved å støtte lokalsamfunn i krise. De tilbyr praktiske løsninger for å rette opp problemer. CONCERN tilbyr utdannelsesprogrammer, nødhjelp ved naturkatastrofer, sørger for mat og medisin for å redusere feilernæring og spredning av sykdom, og de støtter livsgrunnlaget for å oppmuntre til selvberging for en bedre fremtid.

Finn ut mer om det arbeidet CONCERN gjør på nettsiden deres: https://www.concern.net/

World Land Trust

World Land Trust

World Land Trust (WLT) er en internasjonal organisasjon for bevaring, som arbeider for å redde og beskytte truede habitater over hele verden. De oppretter reservater, beskytter det biologiske mangfoldet og styrer naturlige økosystemer for å beskytte truede arter. De har også utviklet partnerskap med lokalsamfunn, og de skaper global bevissthet gjennom opplæring i viktigheten av å beskytte vår naturlige verden.

Finn ut mer om det arbeidet The World Land Trust gjør på nettsiden deres: http://www.worldlandtrust.org/