Doner til veldedighet og utgjør en forskjell i verden

Når du deltar i våre betalte undersøkelser på nett er det ikke bare du som blir belønnet. Noe av det som gjør MeningsTorget unikt er at vi donerer til veldedige organisasjoner for hver spørreundersøkelse du fullfører. Det er helt gratis og koster deg ingenting - du får poeng som belønning for å delta i våre undersøkeler, og så kan du i tillegg donere til veldedighet. Det har aldri vært enklere å tjene penger på nett samtidig som du støtter en god sak.

Den veldedige organisasjonen MeningsTorget samarbeider med er CONCERN Worldwide. Dette er et verdig formål som er avhengig av veldedige donasjoner for videre drift. MeningsTorget foretar en donasjon på dine vegne etter hver betalte spørreundersøkelse på nett. På slutten av hver undersøkelse du fullfører, gir vi deg muligheten til å donere dersom du ønsker dette. Hvis du vil vite mer om Concern Worldwide, finner du mer informasjon nedenfor.

CONCERN Worldwide

CONCERN Worldwide

CONCERN Worldwide arbeider for en verden uten fattigdom og hjelper noen av verdens fattigste folk med sikte på å takle sult og å forbedre livsvilkår ved å støtte lokalsamfunn i krise. Organisasjonen tilbyr praktiske løsninger for å rette opp problemer. CONCERN tilbyr utdannelsesprogrammer, nødhjelp ved naturkatastrofer, sørger for mat og medisin for å redusere feilernæring og spredning av sykdom, og de støtter livsgrunnlaget for å oppmuntre til selvberging for en bedre fremtid.

Finn ut mer om det arbeidet CONCERN gjør på nettsiden deres: https://www.concern.net/