Finner du ikke svar på dine spørsmål

Send inn et spørsmål

FAQ

Vi har gjort vårt ytterste for å besvare dine oftest stilte spørsmål. Klikk på et hvilket som helst spørsmål nedenfor for å se svaret.

Spørsmål om MeningsTorget

Det er veldig enkelt. Fyll inn informasjonen på vår registreringsside. Vi sender deg en lenke til innmeldingsskjemaet slik at du kan bekrefte medlemskapet ditt.
Nei, dessverre kan du kun delta i panelet dersom du er bosatt i Norge.

Spørsmål om Undersøkelser

Firmaer, regjeringer, offentlige organer og lignende organisasjoner er interesserte i synspunktene og holdningene til de som benytter seg av deres produkter og tjenester. Jo mer de vet om hva kunder og potensielle kunder, innbyggere og forbrukere tenker, desto enklere er det for dem å forbedre og tilpasse det de leverer.
Vi sender ut invitasjoner til spørreundersøkelser jevnlig, men kan ikke si hvem eller når et medlem vil motta en invitasjon da hver spørreundersøkelse er skreddersydd og bygger på undersøkelsesmålene for hver enkelt kunde. Avhengig av din profil er det mulig at vi spør deg om å delta i spørreundersøkelser med varierende mellomrom. Derfor er det viktig for oss at du holder din profil så oppdatert som mulig.
Dessverre er det ingen annen måte å delta i disse nettbaserte spørreundersøkelsene på. Du må ta dem på Internett.

Spørsmål om Personvern

Nei. Vi verken selger eller gir bort våre medlemmers kontaktinformasjon, og vi annonserer ikke på siden vår. Vi vil aldri forsøke å selge deg et produkt eller en tjeneste, og firmaer som bruker våre tjenester har ingen direkte tilgang til din informasjon.

En lenke til våre retningslinjer om personvern finner du nederst på de fleste MeningsTorget-sider, også denne siden. Kontaktinformasjon finner du i disse retningslinjenene.

Vi trenger personopplysninger om deg slik at vi kan sende deg invitasjoner til skreddersydde spørreundersøkelser, for at SSI skal kunne behandle undersøkelsesresultater riktig og for at SSI skal kunne kommunisere med deg om ditt panelmedlemskap og deltakelse i markedsundersøkelser. Mer informasjon finner du i våre retningslinjer for personvern.

Det er mulig at noen andre, på grunn av en stavefeil, registrerte din e-post ved uhell da de søkte om å bli medlem av MeningsTorget. Det er også mulig at noen andre har brukt din e-postadresse uten din tillatelse. Hvis du ikke vil bli medlem, kan du se bort fra denne e-posten og påminnelsen som sendes ut. Opplysningene om deg inkluderes ikke i vår medlemsliste, og vi vil ikke ta kontakt med deg igjen. Hvis du fortsetter å motta e-poster, kan du få hjelp ved å klikke på helpdesk-lenken som befinner seg i hver e-post.

Spørsmål om det amerikanske Røde Kors

Hver måned gir vi USD 10 000 til det amerikanske Røde Kors som takk for tiden du bruker på å dele synspunktene dine.

Det eneste du trenger å gjøre, er å fortsette å svare på undersøkelser.

Ved å dele synspunktene dine bidrar du til å hjelpe mennesker over hele verden som er rammet av ulike kriser.
Nei, disse donasjonene er helt atskilt fra belønningen du mottar ved å svare på undersøkelser, og de berører ikke poengsummen din.

Donasjonene gjøres ikke på dine vegne, så de gir ikke skattefradrag.