Undersøkelser er enkelt - du er spesialisten

Hvilke av de følgende produktene eier du? (Sett kryss ved alle som passer for husholdningen din)

Denne typen spørsmål i spørreundersøkelser er uvurderlige for å finne ut av hvilke tekniske hjelpemidler som er mest populære, og hvor mange av disse folk eier. I tillegg til å være til hjelp for kunder som ønsker å finne ut hvilke produkter som brukes mest, kan det også være et nyttig spørsmål for å finne ut hvordan folk surfer på nett. Det kan hjelpe med å utvikle ny teknikk, oppfordre til mobilvennlig innhold eller til og med bidra til å designe splitter nytt tilbehør.

Hvor mange ganger sjekker du eposten din per dag?

Dette kan virke som et enkelt spørsmål, men etter hvert som teknologien utvikler seg oppsøker vi stadig oftere epost og andre apper når vi er i farta. Nylige undersøkelser avslørte at det første de aller fleste voksne briter gjør når de våkner om morgenen, er å sjekke eposten på telefonen, så dette vil i tillegg til å gi viktig innsikt i forskjellige aldersgruppers oppførsel, også være nyttig for bedrifter som ønsker å annonsere via søkemotorer, sende spesielle epost-tilbud, forbedre webmail-funksjonalitet eller øke nettverksdekningen.

Hvor mange barn har du?

Våre betalte spørreundersøkelser inneholder ofte spørsmål som dette, fordi det gjerne gir en pekepinn på hvordan du bruker fritiden din, hvordan du vurderer aktiviteter du kan besøke eller antyder hvor du handler. Det er et kjapt og enkelt spørsmål i en undersøkelse på nett som ikke avslører personlig informasjon, men som sikrer at du er den rette til en spesiell undersøkelse. Det vil alltid være mulig å svare 'ingen' hvis du ikke har barn.