Følg våre tre enkle skritt for å tjene penger på dine meninger

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.

For å tjene penger i betalte spørreundersøkelser på nett, der du gir oss din mening og bidrar til å utvikle bedre produkter og tjenester, må du følge disse enkle skrittene:

1
Registrer deg

Fyll inn det enkle formularet over og klikk på "registrer deg nå". Så enkelt er det og det er helt gratis å være med hos Meningstorget.

2
Bekreft

Gå til eposten din og klikk på linken "Aktiver medlemskapet ditt nå" i eposten vi har sendt deg. Svar så på noen enkle spørsmål for å bekrefte registreringen din.

3
Del dine synspunkter

Kontoen din er nå opprettet! Begynn å svare på betalte spørreundersøkelser på nett med det samme og tjen penger og spar opp belønninger.

Hvordan holder vi kontakten?

Hos MeningsTorget ønsker vi at folk skal føle at de er del av et fellesskap. Dette innebærer at vi ønsker å holde kontakt med deg på regelmessig basis. Du kommer til å motta invitasjoner til spørreundersøkelser på nett via epost, men du kan også velge å logge deg inn på nettsiden vår for å se om det er tilgjengelige spørreundersøkelser. Vi legger kontinuerlig ut nye undersøkelser om interessante temaer og med flotte belønninger! Du kommer også til å få andre meldinger fra oss. For eksempel er første kontakt etter registrering en velkomst-epost som forklarer deg mer om kontoen din samtidig som vi gir deg noen nyttige tips. Av og til sender vi også nyhetsbrev om viktige kampanjer eller om resultater fra undersøkelser.