Følg våre tre enkle skritt for å bli med og å gjøre en forskjell

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn

For å komme i gang med betalte spørreundersøkelser på nett, der du gir oss din mening og bidrar til å utvikle bedre produkter og tjenester, må du følge disse enkle skrittene:

1
Registrer deg

Fyll inn det enkle formularet over. Klikk på "registrer deg nå". Det er enkelt og helt gratis å være med.

2
Bekreft

Gå til eposten din og klikk på linken "Aktiver medlemskapet ditt nå" i eposten vi har sendt deg; svar på et par spørsmål for å bekrefte registreringen din.

3
Del dine synspunkter her

Gratulerer, kontoen din er opprettet! Begynn å svare på betalte spørreundersøkelser på nett med det samme og tjen opp belønninger.

Hvordan holder vi kontakten?

Hos MeningsTorget ønsker vi at folk skal føle at de er del av et fellesskap. Dere er, tross alt, en unik gruppe individer med et ønske om å være involvert og å bli hørt. Det å være et fellesskap innebærer at vi også kommer til å holde kontakten med deg! Du kommer til å motta invitasjoner til spørreundersøkelser på nett via epost, men du kan også velge å logge deg inn på nettsiden og gjennomføre betalte undersøkelser når du selv vil. Vi legger kontinuerlig ut nye undersøkelser om interessante temaer og med flotte belønninger! Du kommer også til å få andre meldinger fra oss. For eksempel er den første kontakten etter registreringen en velkomst-e-post som forklarer mer om kontoen din og gir noen nyttige tips.

Hva kan jeg oppnå?

Du tjener poeng hver gang du fullfører en spørreundersøkelse på nett, og vi har flotte belønninger du kan bytte dem i. Du kan veksle poengene inn i kontanter via PayPal, eller shoppe på nett med gavekort fra nettbutikkene du liker aller best, inkludert iTunes. Du får også et lodd til vår kvartalsvise premietrekning der du kan vinne 35000 kroner for hver spørreundersøkelse du fullfører. Som bidragsyter i markedsundersøkelser kan du bli en av vinnerne i våre årlige trekninger - med 140.000 kroner i potten i året. Sjekk noen av meldingene vi har fått fra vinnerne våre.

Ikke bare er det du som blir belønnet - MeningsTorget har også dedikert seg til å bidra positivt i verden. Du får gleden av å se hvordan dine meninger påvirker gjennom spørreundersøkelser på nett om fremtidens produkter, PLUSS at vi gjør en donasjon til ditt valgte veldedige formål for hver spørreundersøkelse på nett du fyller ut! Finn ut mer om de gode sakene MeningsTorget støtter gjennom spørreundersøkelser på nett her, og etter hver undersøkelse kan du velge hvilken du vil at MeningsTorget skal donere til på dine vegne.