Se hva andre sier om MeningsTorget

Jeg ble så utrolig overrasket da jeg hørte at jeg hadde vunnet premien på 30.000 kroner. Jeg kunne slett ikke fatte det – jeg har aldri vunnet noe i noen konkurranser. Med denne premien kan jeg leve ut min drøm og reise på en deilig tur til Thailand med min forlovede og min stesønn.

Jonas B.

Person

Jeg takker så mye for gevinsten. Utrolig morsomt, da jeg aldri har vunnet noe som helst i hele mitt liv :) Jeg skal bruke pengene til fornøyelser, til noen tannlegeutgifter, så skal sønnen min også få en slant, siden han skal ta mopedlappen i disse dager.

Svanhild B.

Person

Hei. Vil takke for premien i den kvartalsvise trekningen. Den kom på et meget beleilig tidspunkt, for bilen måtte skifte masse deler, og det er aldri billig. Pengene som ble til overs gikk med til årets tannlegebesøk. Dermed ble to store utgiftsposter dekket takket være Meningstorget.no :) Takk så mye! Med vennlig hilsen.

Arve N.

Person

Det var virkelig helt helt fantastisk å vinne! Jeg er såpass kjedelig at jeg har satt mesteparten av pengene på sparekonto, men jeg har også investert i en smarttelefon, noe jeg har hatt lyst på lenge :) Så dette var kjempegøy!

Kamilla R.

Person

Betalte spørreundersøkelser på nett har aldri vært mer givende. Her er noen glimt av hva andre deltagere i fellesskapet vårt sier:

Jeg liker konseptet utrolig godt. Bloggen, facebooksiden og ikke minst meningstorgets egen side med undersøkelser er alle svært gode. Jeg liker måten siden til meningstorget er designet på og er mye bedre enn andre lignende sider. Jeg sjekker innom for nye undersøkelser hver eneste dag hos meningstorget, fordi denne siden gjør meg motivert til å svare på undersøkelser samt og lese om resultater som de har kommet frem til ved hjelp av våres besvarelser. Jeg trives svært godt som et medlem hos meningstorget.
Glenn M.
Veldig fornøyd med tilbud om mange undersøkelser. Dermed kan man ta så mange man vil selv!
Tina Therese T.
Veldig enkelt å bruke i tillegg til at paypalfunksjonen fungerer bra
Torje S.