Si din mening

og bli belønnet!

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.

Det er gratis å delta. Ingen søppelpost. Masse belønninger. Hva venter du på?

Vi trenger synspunktene dine!

Vi trenger synspunktene dine!

Spørreundersøkelsene våre er betalte, så i tillegg til at du kan bidra til å forme fremtidens produkter, kan du også tjene ekstra penger og gavekort bare for å delta.

Poeng for synspunktene dine

Poeng for synspunktene dine

I våre nettmeningsmålinger får du poeng for alle undersøkelser du fullfører. Det er enkelt å konvertere poengene til penger og gavekort på favorittmerkene dine.

Raske belønninger

Raske belønninger

Når du har tjent minst 300 poeng, kan du løse dem inn mot penger via PayPal og med 500 poeng kan du velge gavekort som f.eks. til CDON.COM, G-Sport eller Dressmann, og kjøpe noe kult!

 

Merk: Medlemmer må være 18 år eller eldre for å motta undersøkelser og belønninger.

Det er gratis, morsomt og lett å tjene litt ekstra penger på fritiden via en telefon, iPad eller datamaskin.

Ikke glem at MeningsTorget har strenge retningslinjer for personvern , så vi deler aldri navnet eller adressen din med andre.

Du kan stole på oss

Hos MeningsTorget deler vi aldri medlemmenes navn, epostadresser eller bostedsadresser med andre, selv ikke kundene våre. Når du registrerer deg hos oss, bruker vi personopplysningene dine til å sende deg undersøkelser som er interessante for deg. Vi lover også at vi aldri deler e-postadressen din med andre selskaper, så du vil ikke motta søppelpost. Alle svarene du gir i meningsmålinger på nettet er anonyme, så kundene våre kommer aldri til å kontakte deg etter at du har delt meningen din. Les våre retningslinjer for personvern for å finne ut mer.