Gjør idéer om til innovasjon

Tjen belønninger for å forme fremtidens produkter

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.

Registrer deg i dag og start å tjene penger på synspunktene dine!

Raskt og gratis

Raskt og gratis

MeningsTorget lar deg tjene penger på å dele meningene dine. Det er enkelt. Du trenger bare å registrere deg, fylle inn personopplysningene dine og starte å ta undersøkelser.

Poeng for meningene dine

Poeng for meningene dine

Du får poeng for hver nettundersøkelse du fullfører. Du kan ta spørreundersøkelser mens du er på farten, så du kan tjene penger på vei til og fra jobb eller når du er hjemme.

Velg belønningene dine

Velg belønningene dine

Poengene kan løses inn i penger til bankkontoen din via PayPal eller i gavekort til netthandel. Minimumsgrensen for innveksling er bare 300 poeng, så du kan tjene penger raskt.

 

Merk: Medlemmer må være 18 år eller eldre for å motta undersøkelser og belønninger.

Ikke glem at det er du som bestemmer hvor mange undersøkelser du vil ta, og hvor og når du vil ta dem. Selv de minste undersøkelsene bidrar til saldoen over tid.

Våre retningslinjer for personvern sikrer at vi beskytter personopplysningene dine. Vi deler aldri navn, e-postadresser eller bostedsadresser med noen. Finn ut mer i våre retningslinjer for personvern.

Vi tar vare på personvernet ditt

Hos MeningsTorget har vi strenge retningslinjer for personvern. , så du kan føle deg trygg på at vi aldri deler navnet og e-postadressen din med andre. Du kan alltid være ærlig når du sier meningene dine, de vil ikke bli knyttet til navnet ditt. Vi gir aldri e-postadressen din til noen andre uten din tillatelse, så du vil ikke motta søppelpost fordi du registrerer deg for våre undersøkelser på nettet. Du kan også velge hvor mange invitasjoner du vil motta. Det er helt opp til deg.