Del meningene dine mens du tjener belønninger

og påvirker fremtidens produkter

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.

Du trenger bare å registrere deg i dag og begynne å delta i vårt fellesskap av meningsfulle mennesker!

Spe på inntektene

Spe på inntektene

Mange av medlemmene våre sper på inntekten ved å dele meningene sine i våre betalte spørreundersøkelser på nettet.

Poeng for meningene dine

Poeng for meningene dine

Vi gir poeng for alle fullførte undersøkelser. Poengene kan løses inn mot penger til bankkontoen din via PayPal eller i gavekort til netthandel.

Lett og tilgjengelig

Lett og tilgjengelig

Du trenger bare 300 poeng for å løse inn, så selv de minste undersøkelsene bidrar. Og du kan ta undersøkelser både hjemme og på farten!

 

Merk: Medlemmer må være 18 år eller eldre for å motta undersøkelser og belønninger.

Du kan ta spørreundersøkelser på nett på mobile enheter, så det er lett å finne et øyeblikk der det passer for deg. Det er enkelt og helt gratis å registrere seg, og du kan delta i undersøkelser så ofte eller sjeldent du vil.

MeningsTorget tar personvernet ditt på alvor. Vi deler aldri navn, e-postadresser eller bostedsadresser med kundene våre. Finn ut mer i våre retningslinjer for personvern.

Vi tar vare på personvernet ditt

Hos MeningsTorget har vi strenge retningslinjer for personvern, så du kan føle deg trygg på at vi aldri deler navnet og e-postadressen din med tredjeparter. Undersøkelsene du tar knyttes ikke til navnet eller e-postadressen din, så du kan alltid være helt ærlig når du forteller hva du mener om et produkt eller en tjeneste. Med mindre du gir oss tillatelse til dette, gir vi aldri e-postadressen din videre til noen andre. Så du vil ikke motta uønskede e-poster som et resultat av at du registrerer deg for nettundersøkelsene våre. Du kan også velge hvor mange invitasjoner du vil motta. Det er helt opp til deg.