Det har aldri vært så lønnsomt

å dele meningene sine!

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.

Registrer deg i dag og start å tjene ekstra penger på synspunktene dine!

Din kunnskap er verdifull

Din kunnskap er verdifull

Vi gir medlemmene våre muligheten til å tjene ekstra penger på å delta i markedsundersøkelser, enten de er i arbeid, hjemmeværende eller pensjonert.

Del synspunktene dine

Del synspunktene dine

Vi trenger synspunktene dine for at firmaer skal kunne forbedre produktene og tjenestene sine. Som takk for innsatsen får du poeng for alle undersøkelsene du fullfører. Poengene kan løses inn mot penger.

Få belønninger

Få belønninger

Du trenger bare å tjene 300 poeng før du kan begynne å løse dem inn mot penger til kontoen din via PayPal eller 500 poeng for å løse inn i gavekort til netthandel hos populære butikker.

 

Merk: Medlemmer må være 18 år eller eldre for å motta undersøkelser og belønninger.

Når du har registrert deg og oppgitt litt informasjon om deg, kan du begynne å delta i spørreundersøkelsene våre på nett. Du kan ta undersøkelsene hjemme på datamaskinen, eller på et nettbrett eller en smarttelefon mens du er på farten. Det er opp til deg hvor ofte du tar undersøkelser, og jo flere undersøkelser du tar, desto mer penger tjener du!

MeningsTorget tar personvernet ditt på alvor. Vi deler aldri navn, e-postadresser eller bostedsadresser med tredjeparter. Finn ut mer i våre retningslinjer for personvern.

Vi tar vare på personvernet ditt

Hos MeningsTorget har vi strenge retningslinjer for personvern, så du kan føle deg trygg på at vi aldri deler navnet og e-postadressen din med kundene våre (lenke til siden med retningslinjer for personvern). Undersøkelsene du tar knyttes ikke til navnet eller e-postadressen din, så du kan alltid være helt ærlig når du forteller hva du mener om et produkt eller en tjeneste. Vi gir aldri denne informasjonen videre til noen andre, så du vil ikke motta uønskede e-poster som et resultat av at du registrerer deg for nettundersøkelsene våre.