Velg din egen belønning med et besøk i vår WebShop!

Vår nettbutikk lar deg veksle poengene dine inn i presanger! Vi gir deg poeng når du fullfører spørreundersøkelser på nett, og disse poengene kan veksles inn i noe som føles spesielt for deg. MeningsTorget samarbeider med noen av de største og mest populære nettbutikkene i Norge, og tilbyr alt fra mote til mat, fra ferier til utstyr til hjemmet, digitale kameraer til turer - og mye mer! Enten du ser etter leker til barnas julegaver,et avslappende pusterom eller ønsker deg en minneverdig opplevelse, så har det aldri vært enklere å veksle poengene dine inn i produkter enn nå.

Har du ikke bestemt deg for hva du vil bruke poengene dine på? Du kan alltid donere poengene dine til din foretrukne veldedige organisasjon, slik at de mottar en ekstra donasjon fordi du delte meningene dine gjennom våre spørreundersøkelser på nett.

Her er noen av våre utvalgte partnere. Det er enkelt å samle poeng ved å svare på  spørreundersøkelser på nett, for så å veksle de samme poengene inn i noe spennende!

Bokkilden Bokkilden.no er Norges største bokhandel på nett med 2.6 millioner bøker på norsk og engelsk.
CDON.COM CDON.COM er Nordens største varehus på nett. En imens underholdningsbutikk og aller størst på CD og DVD.
Bauhaus Bauhaus er din spesialist for verksted, hus og hage. Konseptet «alt under samme tak» gir deg mer enn 120.000 varer å velge mellom.
DinSko DinSko appelerer til motebevisste i alle aldre og tilbyr et vidt spekter av dagens mote innen sko for barn, kvinner og menn.
G-sport G-SPORT er Norges største og ledende sportskjede med over 150 butikker og kjent for sitt brede utvalg av sportsutstyr til markedets beste priser.
H&M H&M tilbyr moteklær og kvalitet til aller beste pris og har avdelinger for barn, kvinner, menn og tenåringer, samt et bredt utvalg innen kosmetikk.
Peppes Pizza Peppes Pizza er den største pizzarestaurant-kjeden i Skandinavia med en variert og fristende meny.
ToysRus ToysRus er kåret til en av Norges billigste leketøysforhandlere. Hos ToysRus finner du alt og ditt besøk vil neppe være forgjeves.
Kicks KICKS har Norges største utvalg innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie både for han og henne.