Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.

TJEN BELØNNINGER I VÅRE BETALTE SPØRREUNDERSØKELSER

Hos Meningstorget gir vi deg muligheten til å si din mening om produkter og tjenester du bruker i det daglige og som interesserer deg. Ved å dele dine synspunkter kan du påvirke merkevarer, og DU er eksperten som bedrifter og selskaper leter etter. Bli med og form morgendagens samfunn og motta belønninger!

Belønninger – Meninstorget - CDON.com
Belønninger – Meninstorget - Zalando
Belønninger – Meninstorget - Paypal

Hva er spørreundersøkelser på nett?

Spørreundersøkelser på nett handler om å hente inn synspunkter og meninger fra ulike målgrupper i samfunnet slik at bedrifter og selskaper kan få en pekepinn på hva folk tenker om dem. Dette kan være i relasjon til et produkt, en tjeneste eller om en reklame kampanje appelerer til forbrukerne. Det er raskt og enkelt å melde seg inn hos Meningstorget for å tjene belønninger. Det er også helt gratis å være med. Fyll inn det korte formularet her på siden og følg så videre anvisninger i linken vi sender deg på e-post.

Hvilke belønninger på nett kan jeg tjene?

Ved å delta i våre betalte spørreundersøkelser kan du påvirke merkevarer som du selv liker svært godt og kjenner til. Du utgjør en forskjell samtidig som du får belønninger for innsatsen. Hos Meningstorget tjener du poeng for hver undersøkelse du fullfører og disse kan du veksle inn i penger via PayPal eller i gavekort fra kjente merkevarer som CDON.com, Zalando, H&M og mange flere.