Delta i spørreundersøkelser på nett & få flotte belønninger

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn

Tjen poeng og veksle dem inn i …

... kontanter via PayPal. Dette er et trygt, enkelt og populært valg blant MeningsTorgets medlemmer. Les mer om hvordan du kan tjene penger via PayPal her.

… eller velg et gavekort fra iTunes* - akkurat det du trenger hvis du er musikkelsker eller filmfantast! Utvid mediebiblioteket ditt ved å fullføre våre betalte spørreundersøkelser på nett!

… og til slutt - hvorfor ikke ta en titt i vår egen WebShop? Vi tilbyr gavekort fra populære merker som CDON.com, G-Sport, Dressmann, NetOnNet, H&M og Peppes Pizza. Gi deg selv eller en annen en gave du selv velger ut.

Støtte en god sak

Det som gjør Meningstorget unikt er vårt veldedighetsprogram. Hver gang du fullfører en undersøkelse ber vi deg velge en av våre tre utvalgte veldedige organisasjoner som vi donerer til på dine vegne. Dette koster deg absolutt ikke noe, og det påvirker ikke belønningene dine - du får din belønning samtidig som et verdig formål også får en belønning, rett og slett som takk for at du tok deg tid til å svare på våre spørreundersøkelser på nett.

Bli med i vår kvartalsvise premietrekning og vinn 35 000 kroner

Til slutt: For hver eneste spørreundersøkelse på nett du fullfører, får du også et lodd i vår kvartalsvise premietrekning med mulighet for å vinne 35 000 kroner! Bare tenk hva du kan gjøre med din del av de 140 000 kronene vi gir bort hvert eneste år!