Delta i våre betalte spørreundersøkelser & få flotte belønninger

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.

Tjen poeng og bytt dem inn i …

... kontanter via PayPal. Dette er et trygt, enkelt og populært valg blant våre medlemmer. Les mer om hvordan du kan tjene penger via PayPal her.

… eller velg et App Store & iTunes-gavekort - akkurat det du trenger dersom du liker å høre på musikk eller å se på filmer! Utvid mediebiblioteket ditt ved å fullføre våre betalte spørreundersøkelser på nett!

… og til slutt - hvorfor ikke ta en titt i Meningstorgets WebShop? Her finner du gavekort fra populære merker som CDON.com, G-Sport, Dressmann, NetOnNet, H&M og Peppes Pizza. Gi deg selv eller andre en gave du selv velger ut.

Støtt en god sak i betalte spørreundersøkelser

Det som gjør Meningstorget unikt er vårt veldedighetsprogram. Hver gang du fullfører betalte spørreundersøkelser ber vi deg velge en av våre to utvalgte veldedige organisasjoner som vi donerer til på dine vegne. Dette koster deg absolutt ikke noe, og det påvirker ikke belønningene dine - du får din belønning samtidig som et verdig formål også får en belønning, rett og slett som takk for at du tok deg tid til å svare på våre betalte spørreundersøkelser på nett.