DU er fremskrittets stemme!

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.

Registrer deg i dag!

Det er raskt, gratis og enkelt å registrere seg på MeningsTorget. Fyll ut det korte skjemaet ovenfor, så sender vi deg en bekreftelsesmail. Følg instruksjonene i e-posten vi sender deg, fortell oss litt om deg selv, og så kan du begynne å svare på spørreundersøkelser på nett så fort som mulig! Merk: Medlemmer må være 18 år eller eldre for å motta undersøkelser og belønninger.

Gi uttrykk for meningene dine

Som del av MeningsTorget blir du del av et globalt fellesskap som blir belønnet for å dele meningene sine i spørreundersøkelser på nett. Din tilbakemelding i dag kan hjelpe bedrifter med å skape morgendagens produkter og tjenester.

Gjør en forskjell

I tillegg til å kunne si meningen din om en lang rekke merkevarer og produkter, støtter du også veldedige organisasjoner ved å gjennomføre spørreundersøkelser på nett gjennom MeningsTorget. Vi donerer på dine vegne til en veldedig organisasjon hver gang du fullfører en spørreundersøkelse, i tillegg til at du også blir belønnet for innsatsen gjennom å tjene penger og gavekort.