Få øyeblikkelig utbetaling via PayPal

PayPal

1 Jeg har ikke PayPal-konto!

Hvis du ikke har PayPal-konto, gå til www.paypal.com/no og klikk på ‘Opprett konto'. Sørg for å bruke den epost-adressen du bruker hos MeningsTorget når du registrerer deg. Hvis du allerede har en PayPal-konto, men med en annen epost-adresse, må du sørge for å legge til epost-adressen du har registrert hos MeningsTorget til den eksisterende PayPal-kontoen (se nedenfor).

2 Jeg har allerede en PayPal-konto!

Alle poengoverføringer fra belønningene som er tjent opp via spørreundersøkelser på nett vil benytte den PayPal-kontoen som matcher epost-adressen som brukes for all korrespondanse med MeningsTorget. Hvis du allerede har en PayPal-konto med en annen epost-adresse enn den som er registrert hos MeningsTorget, trenger du bare å legge til epost-adressen hos MeningsTorget til din eksisterende PayPal-konto. Klikk på “Logg på” og så “profil” / “epost” / “legg til”.

3 Hva er en verifisert PayPal-konto?

PayPal gir deg mulighet til å verifisere kontoen. Det gir deg større frihet og fleksibilitet til å sende og motta penger gjennom PayPal. "Verifisert" status gir deg også større troverdighet overfor alle du sender betalinger til eller mottar betalinger fra. Vennligst legg merke til at vi kun aksepterer verifiserte PayPal-kontoer! Så sørg for at kontoen din blir verifisert. Etter at du har etablert en verifisert Payoal-konto må du vente 5-7 dager før du forsøker igjen. Det vil ta PayPal flere dager å behandle opplysningene dine. Du vil ikke kunne løse inn før prosessen er fullført.

Gå til PayPal.com/no for mer informasjon.

Du finner vår kontaktinformasjon på FAQ-siden hvis du har behov for å kontakte noen i teamet vårt.