Gjør en forskjell og VINN premier!

Når du deltar i våre betalte spørreundersøkelser på nett, vil du ved siden av å tjene kontanter via PayPal eller gavekort fra kjente merkevarer, også motta lodder til vår kvartalsvise premietrekning. Hvert kvartal gir vi bort 35.000 kroner til en heldig vinner og du kan bli den som stikker av med en av andelene av de 140.000 kronene vi deler ut årlig. Rett og slett ved å delta i våre undersøkelser.

 

VINN PREMIER PÅ NETT

Vær oppmerksom på at du får et lodd i vår kvartalsvise premietrekning for hver spørreundersøkelse  du deltar i - også når du velges bort fordi du ikke er kvalifisert for en aktuell spørreundersøkelse etter å ha besvart de første spørsmålene. Du deltar fortsatt, og har muligheten til å vinne.

Du kan også bruke poengene du har tjent ved å ta del i våre spørreundersøkelser på nett og veksle dem inn i flere "lodd" til premietrekningen. Desto flere undersøkelser du fullfører, desto større er sjansen for å vinne i trekningen. Vinn premier på nett med Meningstorget du også. Ta del i våre undersøkelser, bidra til å forme fremtidens produkter og tjen belønninger.

Her kan du lese noen av tilbakemeldingene vi har fått fra tidligere vinnere!