Gjør en forskjell og VINN!

I tillegg til å tjene penger på nett ved å fullføre MeningsTorgets betalte spørreundersøkelser, vil du også motta lodder til vår kvartalsvise premietrekning når du fullfører undersøkelser.

Vi gir bort 35 000 kroner hvert kvartal til èn heldig vinner. Så i tillegg til å hjelpe din utvalgte veldedige organisasjon og samtidig tjene poeng til deg selv som du kan veksle inn i kontanter og gavekort, kan du også vinne en andel av de 140 000 kronene vi gir bort  hvert år! Rett og slett ved å delta i våre spørreundersøkelser.

Ikke glem at du automatisk får et lodd i vår kvartalsvise premietrekning for hver spørreundersøkelse  du deltar i - også når du velges bort fordi du ikke er kvalifisert for en aktuell spørreundersøkelse etter å ha besvart de første spørsmålene. Du deltar fortsatt, og har muligheten til å vinne.

Føler du deg heldig? Du kan også bruke poengene du har tjent ved å ta del i våre spørreundersøkelser på nett og veksle dem inn i ytterligere "lodd" til premietrekningen. Desto flere undersøkelser du fullfører, desto større er sjansen for å vinne i trekningen. Du tar betalte spørreundersøkelser og bidrar samtidig til å forme fremtidens produkter.

Les tilbakemeldingene vi har fått for se hva noen av vinnerne våre sier.