Velkommen til MeningsTorget – der medlemmene sier sin mening og gjør en forskjell!

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.

Du har sett hvordan det fungerer i videoen vår. Alt du må gjøre, er å registrere deg, så kan du begynne å delta i undersøkelser på nettet og få poeng* for å dele meningene dine. Disse poengene kan enkelt veksles inn i penger eller gavekort som kan brukes i store og kjente nettbutikker. (Ikke glem at for hver undersøkelse du fullfører, gir vi et beløp i støtte til en ideell organisasjon som du har valgt.

Vi krever ingen gebyrer. Du kan delta i tilgjengelige undersøkelser når det passer deg, og for hver undersøkelse du fullfører, blir du med i trekningen av 35 000 i vår **kvartalvise premietrekning! Hva kan være bedre enn å få si din mening, opptjene belønninger og støtte en god sak?

Vi vil gjerne ha medlemmer fra hele landet. Så lenge du er over 18 år gammel og har tilgang til Internett, hvorfor ikke registrere deg i dag og begynne å delta?

Ikke glem å ta en titt på våre fullstendige vilkår og betingelser , og besøk gjerne FAQ-siden dersom det er noe du lurer på. .

Takk for interessen for å bli medlem av det globale panelet vårt, som bidrar til å forme fremtidens produkter og tjenester og hjelper andre. Bli medlem av MeningsTorget i dag og la meningene dine gjøre en forskjell!


*Vilkår og betingelser gjelder. Se www.meningstorget.no for mer informasjon.

**INGEN KRAV OM KJØP. Åpent for fastboende personer i Norge som er kvalifiserte til å delta i et Survey Sampling International-panel og oppfyller alderskravet for det respektive panelet. Kvartalvise premietrekninger: Restriksjoner for deltakelse gjelder. For mer informasjon og for å lese de offisielle reglene, se https://www.meningstorget.no/nb-no/retningslinjer/vilkår/premie-trekning. Ugyldig der det er forbudt ved lov.