Hjelp til med å gjøre ideer om til innovasjoner

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.

1 Registrer deg nå

Fyll ut opplysningene ovenfor og gå til innboksen din for å aktivere kontoen via e-posten vi sender deg.

2 Del dine meninger

Du kan umiddelbart dele dine meninger i våre betalte spørreundersøkelser på nett. Dette er din mulighet til å ha en innflytelse på tjenester og produkter du bruker daglig.

3 Velg din belønning

Det er opptil deg: du kan tjene kontanter via PayPal eller gavekort fra et bredt utvalg merkevarer, som CDON, Zalando og mange andre.

Tjen penger

Hver gang du fullfører våre spørreundersøkelser, vil du tjene poeng. Poengene er verdt penger - og du kan velge mellom en rekke måter å bruke dem på. Hva med penger via PayPal eller gavekort fra CDON, Dressmann og andre kjente nettbutikker?

Blogg

Tjene penger og gavekort hjemmefra!


Dato: 07.05.2018


Å være ens egen herre er kanskje en drøm som vi alle og enhver dunker borti nå og da og som vi håper på i beste fremtid.


Les mer

Undersøkelser: Høy nasjonal vekst gir 14 millioner i år 2100


Dato: 26.04.2018


Det mangler ikke på plass i Norge. For selv om landet vårt er stort og langstrakt, så er vi heller få som har slått oss til ro mellom bakker og berg utmot havet.


Les mer

Spørreundersøkelser: Dette landet reiser vi mest til!


Dato: 10.04.2018


Så var påsken forbi, neste stopp er nasjonaldagen og så er det sommerferie igjen. «Ut på tur, aldri sur» heter det i ordtaket og en ting er sikkert; vi liker å reise.


Les mer

Betalte spørreundersøkelser: 66% ikke til fjellet i påska!


Dato: 29.03.2018


Det er påskeferie og mange av oss benytter muligheten til en siste tur ut i skisporet for å nyte vinteren maksimalt før våren setter inn.


Les mer

2 milliarder mennesker uten tilgang til rent drikkevann!


Dato: 23.03.2018


Visste du at 2,1 milliarder mennesker lever uten tilgang til rent drikkevann? Fram mot 2050 vil etterspørselen for vann øke med 30%.


Les mer

Stortinget koker og KRF sitter med all makt. Nå kan alt skje!


Dato: 19.03.2018


Stortinget koker. Støre synes å være enda morskere enn før. Moxnes er i krigshumør og øyner muligheten til å rive ned en av sine argeste motstandere.


Les mer