Hjelp til med å gjøre ideer om til innovasjoner

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn

1 Registrer deg nå

Fyll ut opplysningene ovenfor og gå til innboksen din for å aktivere kontoen via e-posten vi sender deg.

2 Del dine meninger

Du kan umiddelbart dele dine meninger i våre betalte spørreundersøkelser på nett. Dette er din mulighet til å ha en innflytelse på tjenester og produkter du bruker daglig.

3 Velg din belønning

Det er opptil deg: du kan tjene kontanter via PayPal eller gavekort fra et bredt utvalg merkevarer, som CDON.com, Zalando, Peppes Pizza og mange andre.

Tjen penger

Hver gang du fullfører våre spørreundersøkelser, vil du tjene poeng. Poengene er verdt penger - og du kan velge mellom en rekke måter å bruke dem på. Hva med penger via PayPal eller gavekort fra CDON.com, G-Sport, Dressmann, Peppes Pizza og andre kjente nettbutikker? Du kan begynne å løse inn så snart du har poeng tilsvarende 30 kr! I tillegg har vi en premietrekning hvert kvartal, der du kan vinne kr. 35.000. Alt du trenger å gjøre for å bli med i trekningen, er å ta del i våre spørreundersøkelser. Jo flere du fyller ut, desto større er dine vinnersjanser!

Blogg

Spørreundersøkelser: Dette landet reiser vi mest til!


Dato: 10.04.2018


Så var påsken forbi, neste stopp er nasjonaldagen og så er det sommerferie igjen. «Ut på tur, aldri sur» heter det i ordtaket og en ting er sikkert; vi liker å reise.


Les mer

Betalte spørreundersøkelser: 66% ikke til fjellet i påska!


Dato: 29.03.2018


Det er påskeferie og mange av oss benytter muligheten til en siste tur ut i skisporet for å nyte vinteren maksimalt før våren setter inn.


Les mer

2 milliarder mennesker uten tilgang til rent drikkevann!


Dato: 23.03.2018


Visste du at 2,1 milliarder mennesker lever uten tilgang til rent drikkevann? Fram mot 2050 vil etterspørselen for vann øke med 30%.


Les mer